A inceput numaratoarea inversa: 30 de zile de intalniri pozitive / Visszaszámlálás: 30 napos pozitív találkozássorozat indul!

Kedves Barátaim és Jövendő Barátaim!

Indul a hivatalos kampány: 30 nap múlva szavaznunk kell a jövőnkről – remélhetően: jövőnkért.

Ebben a kampányban minél több szavazóval szeretnék találkozni, és mindenkihez eljuttatni az üzenetemet: a térség fejlődési kerete adott, potenciál és stratégia van. El kell jönniük szavazni, hogy ezért dolgozhassak négy évig, Önöket képviselhessem.

A 30 napos kampány számomra a párbeszédé: mindenki a Barátom, aki megkeres, elmondja, miért nem ért egyet velem. Mondják el, kedves Barátok: miért haragszanak rám, ha haragszanak. Mondják el: miért bizalmatlanok, ha bizalmatlanok. Miért nem hisznek az erőmben – ha nem hisznek. A 30 nap alatt sokat tanulok Önöktől: jelzéseikből, kérdéseikből. Megmutathatom, mihez értek – megmutatják, miben kell még jobbnak lennem.

És aztán, 30 nap múlva, cselekedjünk ésszel és erővel. Az Önök részvétele erejével.

Jelszavammal azt jelzem: a „Többet ésszel, mint erővel.” – magyar szólásmondásunk ehhez nem elégséges. Négy éve a választókerületbéli 34%-os magyarság alig fele ment el csak szavazni. Most, mint írtam, van esélyem bejutni: az Önök erejével.

És Isten segedelmével.

Kérem, írjanak, hívjank, jöjjenek el fórumaimra. Várom a találkozást!

mikjzsf@yahoo.com 0723/ 250.411

Dragii mei – Prieteni, si PrieteniInDevenire!

De azi in 30 de zile Va voi cunoaste, si ma veti cunoaste – pare nerealizabil, dar doresc mult asta. De azi porneste campania oficiala, iar eu voi continua ceea ce am inceput pe acest blog o luna: sa Va receptez gandurile, CRITICILE, si sa purtam conversatii care ne fac mai pregatiti – ma fac mai pregatit si Va face mai linistiti si increzatori in viitor.

Va numesc Viitori Prieteni pe toti care ma veti contacta si Va voi intalni: pe cei care imi spuneti, de ce nu sunteti multumit, imi semnalizati, unde s-ar putea sa gresesc, imi semnalizati ceea ce am omis, si ma contraziceti intr-o conversatie pozitiva.

Pornesc o campanie de comunicare, de atitudine pozitiva. Sper sa Va intalnesc cat mai curand! Vreau sa Va prezint strategia colegiului, strategia de a Va reprezenta si a face lucrurile sa mearga mai bine.

Ma pregatesc, ca in aceasta luna sa ma invatati enorm prin semnalurile Voastre.

Ma puteti contacta si pe mail si telefonic: mikjzsf@yahoo.com 0723/250.411

La revedere!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Dokumentum. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la A inceput numaratoarea inversa: 30 de zile de intalniri pozitive / Visszaszámlálás: 30 napos pozitív találkozássorozat indul!

  1. Csibi István zice:

    Csak a Szabó Tibivel ne lenne gond. Mert egy esetleges gyenge kampány és a Szabó indulása könyen a dusa elvtárs ismételt bejutását eredményezheti.
    Én sok sikert kívánok és hiába vagyok polgári oldalu, belátom, hogy minden esély a te kezedbe van. szivesen segítek, bármikor hívhatsz, Borszékon sok embertől megkaphatod a telefon számomat, állok rendelkezésedre szivesen.
    Tisztelettel: Csibi István

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s