UDMR – start: campania 2012

Uniunea Democrată Maghiară din România a lansat candidaţi în toate colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Am făcut acest lucru deoarece avem un mesaj de transmis tuturor cetăţenilor României, fie ei maghiari sau români. UDMR a lansat candidaţi şi în judeţe în care populaţia maghiară este mai redusă din punct de vedere numeric.
UDMR a propus în aceste colegii în majoritate covârşitoare candidaţi care nu au făcut
politică, a lansat foarte mulţi tineri, candidaţi cu o expertiză solidă în spate care oricând pot să ducă la îndeplinire cu succes un mandat de deputat sau de senator. Tocmai aceşti candidaţi sunt purtătorii de mesaje ai UDMR în sensul că Uniunea, consecventă cu principiile şi politicile sale de 23 de ani are o viziune pentru întreaga Românie.

O viziune care are la bază principiile democraţiei, ale libertăţilor şi drepturilor oamenilor, valorile europene. În cei 23 ani de la înfiinţare, Uniunea Democrată Maghiară din România, concomitent cu politicile care au vizat strict comunitatea maghiară, prin proiecte legislative, precum şi activitatea din administraţia publică locală şi cea guvernamentală a lucrat cu consecvenţă la elaborarea unor politici menite să contribuie la dezvoltarea şi modernizarea întregii societăţi, a României în general.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Dokumentum. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s