Minifoci Maroshévízen

Ha hétvége, akkor sport, és ha nem mezben, akkor a lelátóról – a legtöbb férfi bólint erre, még akkor is, ha a mínuszok miatt egyre inkább terembe szorulnak a sportbarátok. Ez különösen érvényes a megye északi csücskén található Maroshévízre, ahol az RMDSZ szombaton a mutatós és jól felszerelt sportcsarnokban rendezett minifoci-bajnokságot.

A környék csapatai mérték össze tudásukat a helyi RMDSZ szervezte, évente nagy népszerűséget élvező Minifocibajnokságon. Dr. Verestóy Attila szenátor pedig a palánk mögül szurkolt a játékosoknak, avagy egyáltalán a játéknak. Két meccs szünetében azt is mondta a labdásoknak: mivel baráti bajnokságról van szó, talán nem is annyira a győzelem, inkább a mozgás, a sport a lényeg, és az, hogy csapatban teszik ezt.

A térség képviselőjelöltjét, Mik Józsefet és a szenátort a sportpillanatra elkísérte Bende Sándor, a szövetség Gyergyó területi elnöke és Bodor Attila, a helyi szervezet elnöke. Mindannyian köszöntötték a jelenlévőket, sok sikert kívántak nekik, majd végig is izgultak néhány mérkőzést.

Forrás: verestoy.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Presa HU / Sajtóban. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s