Merci pentru toti! /Képviselőjelölt-projectnek vége – kommunikációs projekt tovább fut!

Blogomon https://mikjozsef.wordpress.com eddig 97 bejegyzés született, fontosak számomra a visszajelzések, vélemények: továbbra is figyelek a térségben való kommunikációra./Pe blogul meu am postat de 97 de ori: proiectul meu de comunicare continua! MERCI pentru sustinere la toti!

gyalogbicikli valtozat

Nem jutott mandátumhoz Mik József, az 5-ös választókörzet RMDSZ-es képviselőjelöltje. A Ditró-Maroshévíz-Borszék-Tölgyes választókörzetnek Dusa Mircea a parlamenti képviselője 2016-ig. Nyilatkozatot közlünk Bende Sándor területi elnöktől és Mik József képviselőjelölttől.

 

– Egy jó eredményt ért el Mik József, hiszen nem sikerült más politikai szervezet jelöltjének megkapni a fele plusz egy szavazatot, habár, mint ismert, a választókörzet kétharmad részt román lakosságból, tehát szavazókból áll. Sajnos, már második alkalommal, a sorsjegy-szerű országos visszaosztásból Dusa Mirceának kedvezett a szerencse.  – nyilatkozta az eredményhirdetés után a Gyergyó területi RMDSZ honlapjának Bende Sándor területi elnök-kampányfőnök, miután Mik Józseffel is beszélt telefonon, megköszönvén a jelöltetés-vállalást, a kampányban vállalt hajszát, és a személyes anyagi áldozatát. (Mint ismeretes, 4 éve maga Bende Sándor próbált megbirkózni ugyanebben a körzetben, először találva szembe magát a román választási törvény furcsaságaival.)

Mik József: Nem csak „mandátumszerző-projekt” volt – a munkám nem vész el.

Mik József képviselőjelölt megkeresésünkre jelezte: köszöni mindenkinek a hozzáállást, munkát, szavazatokat és a biztatásokat. „Köszönöm mindazoknak a baráti közeledést, akik ismeretlenül is drukkoltak, és akár közösségi megosztókon érdeklődve izgatottan várták a végeredményt.”

Mint hozzátette: a kampányba fektetett regionális stratégiája, Borszék húzóerejének és turisztikai potenciáljának ismertetése nem csupán egy „mandátumszerző projekt” volt, ezért ez a munka nem is vész el. Borszék polgármestereként tovább erősíti ezt az elképzelést, és máris a borszéki sípálya egy nappal korább (a meghirdetett szombat helyett már pénteken) történő beüzemelésén gondolkodik.

Mint jelezte: fellebbezni nem szándékszik.

„Gratulálok mandátumot szerzett jelölttársaimnak, Moldován József képviselőnek, Verestóy Attila szenátornak,valamint az RMDSZ színeiben más körzetekbe és megyékben bejutó össze kollégának, meggyőződésem, hogy jól együttműködünk a továbbiakban” – tette hozzá Mik József, megjegyezvén, hogy szeretettel várja a korszerű borszéki pályához sízni, valamint a meleg vizes borvízfürdőben „mártózni” mind politikus kollégáit, mind pedig a több ezer személyes ismerőssel gyarapodott ismerős-táborát.

„Blogomon https://mikjozsef.wordpress.com 97 bejegyzés született, fontosak számomra a visszajelzések, vélemények: továbbra is figyelek a térségben való kommunikációra” – fogalmazott Mik József.

 

Gyergyó területi RMDSZ

 

P.s. Köszönet az illusztrációért Móga Attilának!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Dokumentum, Presa HU / Sajtóban. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s